spirituele groei, hoe herken je zo'n fase?

LEES HIER VERDER...

 Laat me toe je even mee te nemen naar een diepere visie op deze schijnbaar negatieve ervaringen en ze te be-licht-en vanuit een groeiend bewustzijn.  We zijn momenteel allemaal onderhevig aan kosmologische verschuivingen met een kernboodschap die geldt voor ieder wezen hier op aarde. De trilling van de aarde verhoogt en wij trillen mee! Onze miljarden cellen trillen mee. Hoog frequent Licht infuseert. Er vindt een bewustzijnsverschuiving plaats. We worden wakker! 

Onze cellen zijn opslagplaatsen van informatie in de vorm van trilling. Opslagplaatsen van dat Licht maar evengoed van oude informatie en programma's uit andere tijdslijnen. Licht infuseert steeds dieper in onze cellen en schudt/trilt die oude programma's los.

Zo kan plots een oud stuk uit je vroege jeugd of parallelle levens terug in je bewustzijn komen, ook al dacht je daar nu toch echt van verlost te zijn. Pfff…

De aarde zuivert en lost haar oude energie in de vorm van natuurgeweld.

Wij, mens, doen dat via ons emotionele systeem. E-motion wil zeggen 'energie in beweging'. Via onze emoties zetten we de energie van oude programma's en overtuigingen in beweging en laten we los en komen we weer in balans. Het is in feite een heel natuurlijk mechanisme maar het kan best heftig zijn!

Sleutels die je helpen door dat proces te navigeren zijn

- Wees mild en geef jezelf de ruimte om door dat proces te gaan.

- Durf te voelen wat je voelt in het Nu.

- Oordeel niet over wat je voelt.

  • Verdriet is verdriet en het is oké.
  • Boos is boos en het is oke.
  • Leeg is leeg en het is oké.

- Blijf niet in analyseren hangen.

- Leer observeren vanuit jouw innerlijke stille getuige (ja, we hebben er allemaal één).

De stille getuige is dé healer. De getuige voelt, observeert maar oordeelt niet én identificeert zich niet met het gegeven. De energie ervan mag door jou stromen maar je BENT HET NIET!

- De getuige is jouw hoger bewustzijn dat het gegeven aanraakt met bewuste aanwezige aandacht. Net alsof je aanwezig aandachtig kan zijn bij het verhaal van een dierbare vriend(in).

En dan, op het juiste moment ervaar je een nieuwe opening in jouw Zijn. Jouw Essentie krijgt ruimte om te bloeien, stap voor stap.

Zie het als de druifjes van de bloemen op de foto die zich één voor één openen naar het Licht en naar vernieuwing. Je voelt je vrijer, liefdevoller, helder. Zo wordt het Licht in ons Zijn steeds meer getriggerd en wandelen we ver-licht verder op ons pad.

Hoe kan een healing sessie jou helpen? Tijdens een healing sessie ga je versneld door dat loslaat proces. Er vindt een transmissie plaats van informatie en Licht dat neutraliseert, harmoniseert en re-activeert. Het gebeurt steeds vanuit jouw Hoger Zelf en altijd in lijn met waar jij klaar voor bent. Evengoed brengt een healing inzicht en helderheid rond een thema of brengt het fysieke verlichting in bepaalde pijn thema's.

EEN AFSPRAAK MAKEN? …LINK

Wens je dieper inzicht in deze processen? In het groeitraject 'Thuiskomen bij jezelf' worden energetische processen en de werking van bewustzijn uitvergroot met als doel dieper inzicht te krijgen en tools aan te reiken om vanuit een ruimer bewustzijn jouw levenspad moeitelozer te navigeren.

Meer info of een afspraak voor gratis intake nele.cools@skynet.be

En wil je nog een stap verder gaan en zelf leren hoe je zelf een helende ruimte creëert in dienstbaarheid voor iemand anders… de datum voor het jaarlijkse BluePrint Healing weekend ligt vast.

Zat 30/9 en zondag 1/10 2023 gaat de zesde editie door!!