MIJN BOEK & KAARTEN

Boek "Dit ben je echt"

Korte inhoud

Er is een bron van levenskrachtenergie in iedereen aanwezig! Het maakt je leven niet alleen bewuster, levendiger en gelukkiger, maar ook gezonder, natuurlijker en zelfs magischer! Aleen zijn we, door evolutie, zowat vergeten hoe we deze bron in onszelf kunnen her-inneren en aanspreken. Dit ben je echt! nodigt je uit om je eigen kracht weer op te nemen en reikt je veertig sleutels die de weg vrijmaken naar de bron van 'alles' in jezelf. De sleutels zijn universeel en er is voor iedereen minstens één sleutel die zijn leven zal veranderen. De sleutels zijn ontstaan uit Nele haar persoonlijke levenservaring en zoektocht naar de essentie van haar leven. Uit deze ervaring, aangevuld met de vele opleidingen, zelfstudie en een bijzonder doorbraak-moment in 2006 is haar praktijk voor healing en lifecoaching ontstaan. Het is haar missie om de bron van innerlijk weten in anderen te laten ontwaken. Dit ben je echt! mag jou daarbij helpen her-inneren.


Nele Cools

Prijs boek: € 20 (246 blz) - inclusief verzending. 

Bestellen > GA NAAR SHOP

Ben je zelf winkelier of therapeut, dan kan je het boek aankopen per vijf stuks met een korting van 40%. Mail info@nelecools.be 


40 Inspiratiekaarten "Dit ben je écht!"

De kaarten kunnen los of ter aanvulling van het boek gebruikt worden.

Trek een kaart elke keer dat je over een bepaalde situatie in je leven een vraag hebt, een inzicht wil of meer duiding wenst. Lees de kaart en voel wat het met jou doet. Neem enkel datgene mee wat met jouw ziel en waarheid resoneert. Elke sleutel draagt een unieke frequentie of trilling in zich, in harmonie met onze grotere natuur die we soms wat vergeten zijn. De kaarten helpen je her-inneren. Als jij datgene wat je leest als jouw waarheid erkent, dan zal jouw energie mee resoneren met de unieke trilling van de woorden en je op die manier dichter brengen bij jouw bron van levenskracht en magie. Elke kaart eindigt met een affirmatie.

Mijn eigen ervaring: Waar ik een aantal jaar geleden de sleutels van het boek (en nu de kaarten) gebruikt heb vanuit een een nood aan inzicht of een persoonlijke vraag, trek ik ze nu vaak als een bevestiging van mijn zijn! Ze kunnen dus als beide gebruikt worden.

Prijs kaarten box: 22 € (40 inspiratiekaarten) inclusief verzending. 

Herdruk nu beschikbaar!

Bestellen: GA NAAR SHOP


Reacties van lezers


Ontzettend goed boek! Ik vind er zoveel herkenning in. Het doet me landen bij mezelf. Normaal lees ik een boek maar één keer. Maar dit boek heb ik al twee keer gelezen en ik heb veel zin om het nog eens te lezen maar dan met een markeerstift bij me. Een echte aanrader! 

K.S.

------

Allereerst wil ik je bedanken voor het schrijven van het boek 'Dit ben je echt!'. Het voelt zo juist wat je schrijft, het voedt me en inspireert me! Ik ben aanbeland bij de oefening 'Wat als er een mogelijkheid is dat ...'. Dat is een zeer krachtige tool! Ik ben sinds gisteren begonnen met de eerste stap van je zelfhelingsprogramma (3 stappen naar self-healing) en ook dat voelt heel goed aan. 

A.C.

-------

Ook langs deze weg Van Harte Proficiat met jouw Inspiratiekaarten, ik kocht ze vorige week bij Namaste, ben er erg blij mee. Momenteel ben ik thuis (mijn lichaam vraagt om rust) wat maakt dat ik tijd heb om met de kaarten aan het werk te gaan.

-------

Telkens ik een kaart trek & begin te lezen : een glimlach van herkenning :-)                                             Ik voel de woorden & hun betekenis resoneren, erg fijn om te ervaren.                                                   En meestal neem ik het boek er bij voor extra verdieping van de sleutel ...Dank Je Wel voor jouw Zijn & Liefdevolle Ondersteuning Onderweg.    

I.V.M

------

Zaterdag zag ik jou op de beurs , heel even maar , veel hebben we niet uitgewisseld maar je boek lag klaar.
Het was de 2de maal dat ik het zag ...dus kopen hoor ..dat mag.
Het is zo" echt " geschreven en ik voelde me herleven . Of totaal her -kennen , zalig... echt niet wennen .
Zo herkenbaar , helder en klaar .
Wat jij zo goed verwoordt.....allen verbonden met de liefdeskoord
Van de creatie kracht...het is het GOD veld dat ons toelacht .
Om helemaal jezelf te zijn ....echt en zuiver , voelt zo fijn.Samen zijn we één ...samen zijn we G0D.


     
V.

------

"Wat een zalig boek, dank je voor de woorden... de herkenning... weten dat alles een reden heeft"
Natalie


------

"Je boek is echt schitterend! ECHT! Zo eerlijk en in alle eenvoud het grootste wonder onthullend!"


"Ik lees elke dag één sleutel (gisteren 3e) en droomde deze nacht dat ik alles begreep, alles was harmonie, ik was in het veld van ZIJN?! ZALIG! DANKJEWEL! Wat een prachtige ervaring te begrijpen zonder oordeel!" AnneLieve Nele, dank je voor de bevestiging van wat ik voelde! Het gaat ook deze morgen door, wonderlijk! Twee mensen waar ik een afspraak mee wou belden me spontaan op omdat er iemand afbelde! Ik geloof mijn oren niet, voel de stroomversnelling, zalig! Ik kom thuis op aarde. Ik ben zielsgelukkig dat ik jou mag ontmoeten! Anne

------

"Whaw, whaw, whaw, Nele, jouw boek...
Heb m'n twee exemplaren al uitgedeeld aan mensen die dit nodig hadden en 'toevallig' op de koffie kwamen in m'n vrije dagen. Kan ik langskomen voor meer exemplaren?"
Carien

------

" 'Dit ben je écht' legt opnieuw de focus op de dingen die zo goed voor je zijn, maar die je door het pad van het leven soms kwijtraakt. Die bewustwording (of herinnering zoals jij het noemt) is steeds opnieuw van belang. Daardoor is het boek zeker eentje dat ik om de zoveel tijd weer zal kunnen bovenhalen en er telkens weer nieuwe inzichten van zal krijgen, naargelang de situatie in mijn leven op dat moment."
Lies

------

"Ik sla elke dag gewoon het boek open en lees steevast iets waar ik die dag iets aan heb"

Emma


------

Ontzettend goed boek! Ik vind er zoveel herkenning in. Het doet me landen bij mezelf. Normaal lees ik een boek maar één keer. Maar dit boek heb ik al twee keer gelezen en ik heb veel zin om het nog eens te lezen maar dan met een markeerstift bij me. Een echte aanrader!! K.S.

Allereerst wil ik je bedanken voor het schrijven van het boek 'Dit ben je echt!'. Het voelt zo juist wat je schrijft, het voedt me en inspireert me! Ik ben aanbeland bij de oefening 'Wat als er een mogelijkheid is dat ...'. Dat is een zeer krachtige tool! Ik ben sinds gisteren begonnen met de eerste stap van je zelfheling programma (3 stappen naar self-healing) en ook dat voelt heel goed aan. 

A.C.


Lezingen

Lezingen aanvragen contacteer mij: info@nelecools.be of 0477 42 45 14