Wie ben ik?

Mijn visie en missie

Alles is in beginsel energie, trilling en bewustzijn. Afgestemd op de natuurlijke trilling of harmonie van het universum kunnen we, bij om het even wat of welke negatieve situatie waar we mee verbonden zijn, terug naar het beginsel gaan (los van tijd en plaats) en het daar als energie neutraliseren en herstellen naar z'n oorsprong van harmonie, waardoor ons potentieel als 'bewuste mens' kan groeien.

"Ik heb de intentie, in alles wat ik doe, vanuit waarachtigheid te handelen en anderen te stimuleren in het ontdekken van zichzelf en hun geluk, om zo 'samen' te groeien naar een natuurlijker, gelukkiger en gezonder leven."

Mijn opleiding


3 jaar gezondheidstherapeut aan de Europese academie in Antwerpen. (o.a. Anatomie, Fysiologie, Pathologie, 4 temperamentenleer, Biomagnetisme, Massagetherapie, Biorelaxatietherapie, Bachbloemen, Bio-energetische voedingsleer, voedingstherapie,...)

*

Reiki, graad I.

*

Je lichtlichaam ontwaken, Light Body Instituut.

*

Frequenties van visie, Light Body Instituut.

*

Spiritual Rehabilitation I, Osie Steinberg, Deurne, Nederland.

*

Spiritual Rehabilitation II, Osie Steinberg, Loppem, België.

*

Reconnective Healing, level I,II by Dr. Eric Pearl* The Reconnection, level III

*

Anders kijken naar emoties, Vera Helleman.

*

16 Hidden Light Codes, Steve Rother & the group

*

Zelfstudie, zelfonderzoek rond wetenschap, spiritualiteit, bewustzijn en energetische  processen vanuit dagdagelijkse levenservaringen.

*

Eigen methodiek 'Essentie-healing', 'Essentie-coaching.