Gegroet aan de innerlijke expert in jou

23-08-2020

Ik merk een tweede angstgolf op die door het collectief raast en die een veel ruimere impact heeft dan het virus zelf.

Welk effect heeft deze tweede golf op jou? En wat doe je ermee?

Ben je mooi in balans en kan je kijken vanuit de staat van neutrale toeschouwer? Of brengt het diepere lagen in beweging, wat in deze fase van een collectief transformatieproces heel goed mogelijk is.

Hoe ga je daarmee om?

Elk stukje zelf-bewustwording, self-healing heeft een positieve invloed op het collectief transformatieproces., want alles is met alles verbonden.

Ja, voel maar eerlijk wat je voelt (benoem de emotie die ontstaat vanuit reactie op de gebeurtenissen) en voel hoe ze door jou stroomt én weer mag losgelaten worden.

En..... Durf dan een stap verder te gaan door voorbij de reactieve emotie een nieuwe keuze te maken vanuit jouw ware kern van liefde en vrijheid. Dat is groeien. Daar zit je werkelijke vrijheid.

Kijk voorbij de collectieve 3D bril van goed-slecht, voor-tegen.

Niets is verleidelijker dan ons nu slachtoffer te voelen van 'overheden en huidige omstandigheden' en ons te verliezen in discussies en conclusies, maar laat je door deze valkuil niet vangen.

Blijf niet in die laag van slachtofferschap hangen. Het blokkeert alleen maar je energie en put je uit, ontmoedigt en weerhoudt je bij de expertise van je ware kern te komen, nl. jouw hart, jouw intuïtie!. In elke omstandigheid is er jouw intuïtie die weet wat op dat moment juist is, uniek bedoeld voor jou en met welke actie of zijns energie jij kan bijdragen aan het grote geheel.

Door mijn werk loop ik vaak in energie voor op de aardse tijdslijn en ervaar ik harmonie. Maar plots was daar vorige week die golf van boosheid, heel veel boosheid. Toen ik dieper ging voelen kwam ik bij lagen van onmacht. Toen ik dat ging doorvoelen kwam ik weer bij mijn diepere kern die vroeg 'wat wil of kan ik hier nu mee'?

(In dit kleine moment van volle bewustzijn geef je jezelf de ruimte het ten volle te aanschouwen, te accepteren als deel van je verleden, te laten bewegen, los te laten én nu voor iets anders te kiezen, dat IS de shift! Los van elk verleden.)

Ik kon de onmacht niet langer vasthouden. De onderliggende energie kon vanuit mijn kern weer vrij stromen. Ik voelde een heel sterke liefdevolle drive, kracht en heb de energie aangewend om deze nieuwsbrief te schrijven, hmm, twee zelfs...

Het is een levendige uitdaging om in elk moment onze trilling hoog houden door bewuste keuzes te maken, maar het biedt iedereen de kans nieuw leven te scheppen .(scheppen= letterlijk met je bewustzijn deeltjes scheppen uit die gigantisch zee van kwantumdeeltjes en ze vorm geven naar jouw ideaalbeeld)

Dat is hoe we samen meewerken aan deze gigantische paradigma verschuiving. En dat zie je niet in de nieuwsberichten want het is een verschuiving die ontstaat vanuit de stille kracht van elk van ons. Het begint bij jou en mij en de kleine en grote keuzes die we maken. Maar wacht maar...

Eens daarop in getuned zien we echt magische dingen gebeuren zoals nieuwe creatieve ideeën, hogere hulp (die nu zo aanwezig is), inspiraties, begeleiding of bijzondere synchroniciteiten.

Lichtjes die aangaan, één voor één 'aha, dat is wat ik er vandaag mee ga doen!' Al die lichtjes samen vormen een gigantisch hoogfrequent veld van Liefde. Het duwt de schaduwen naar het Licht, persoonlijk en collectief en helpt ze transformeren. Kan je je voorstellen hoeveel Licht er momenteel actief moet zijn in deze wereld? Denk daar even aan als je een pfff-moment hebt en het Licht even niet meer ziet.

In liefde, 

Nele