Wie ben ik?

Mijn visie en missie

"Alles is in beginsel energie, trilling en bewustzijn. Afgestemd op de natuurlijke trilling of harmonie van het universum kunnen we, bij om het even wat of welke negatieve situatie we verbonden zijn, terug naar het beginsel gaan (los van tijd en plaats) en het daar als energie transformeren naar z'n oorsprong van harmonie, waardoor ons potentieel als 'bewuste mens' kan groeien." 


M.a.w. Willen we iets veranderen, verander dan de energie (of het bewustzijn) ervan.

Dit is dé kerngedachte achter de zoektocht die wellicht al van bij mijn geboorte voorbestemd was en die zich uitte in de vraag: "moeder, waarom leven wij?" 

Het is zo'n boeiend pad dat, net zoals onze evolutie, nooit stopt. Maar op een bepaald moment, in het afpellen van de lagen van de illusies van ons denken, brengen een dieper begrip in levensprocessen en hun energetische dynamiek oprechte inzichten, innerlijke rust en harmonie. De eenvoud van mijn dagdagelijks leven als mama van drie, gehuwd, gescheiden en nu reeds 20 jaar partner van Jaak, opnieuw studente op latere leeftijd, oma van 3 fantastische schatten,... vormden de leerschool waarin ik, soms complexe materie, mocht toetsen, oefenen en integreren.  

Uit alles wat ik geleerd heb, opleidingen en een persoonlijk doorbraakmoment is in 2006 mijn praktijk ontstaan. In verbinding met het Veld van helende frequenties help ik graag anderen verder op hun pad om hun innerlijke levenskracht en hun potentieel volop te ontdekken en te leven. Spiritualiteit en wetenschap gaan daarbij hand in hand.

Enerzijds door healing en het energetisch opnieuw afstemmen van lichaam, denken, voelen, en zijn (spirit) vanuit het veld van helende frequenties. Anderzijds door het vertalen van energetische dynamieken naar de eenvoud en het toepassen in het dagdagelijks leven.  

Wat ik zo graag doe met hart en ziel heeft geleid tot het schrijven van het boek 'Dit ben je écht!' in 2015 waarin ik alles deel wat ik in 25 jaar geleerd heb, mijn verhaal, de ervaringen, de inzichten. 

"Ik heb de intentie, in alles wat ik doe, vanuit waarachtigheid te handelen en anderen te stimuleren in het ontdekken van zichzelf en hun vreugde, om zo 'samen' te groeien naar een natuurlijker, gelukkiger en gezonder leven."

Mijn opleiding


3 jaar gezondheidstherapeut aan de Europese academie in Antwerpen. (o.a. Anatomie, Fysiologie, Pathologie, 4 temperamentenleer, Biomagnetisme, Massagetherapie, Biorelaxatietherapie, Bachbloemen, Bio-energetische voedingsleer, voedingstherapie,...)

*

Reiki, graad I.

*

Je lichtlichaam ontwaken, Light Body Instituut.

*

Frequenties van visie, Light Body Instituut.

*

Spiritual Rehabilitation I, Osie Steinberg, Deurne, Nederland.

*

Spiritual Rehabilitation II, Osie Steinberg, Loppem, België.

*

Reconnective Healing, level I,II by Dr. Eric Pearl* The Reconnection, level III

*

Anders kijken naar emoties, Vera Helleman.

*

16 Hidden Light Codes, Steve Rother & the group

*

Autodidact, veel zelfstudie, zelfonderzoek rond wetenschap, kwantumfysica, spiritualiteit, bewustzijn en energetische  processen vanuit dagdagelijkse levenservaringen.

*

Sinds 2015: Eigen methodiek 'Blueprint-healing', 'Essentie-coaching.