Reviews

Ik wil nog eventjes dankjewel zeggen voor de healing en inzichten en helderheid die je me deze morgen gaf...ik voel me zoveel lichter en meer ontspannen door een berg ballast die weg is!

Dank je wel! KD

------

Lieve Nele, Dankjewel voor de healing, maar vooral voor het effect dat ik nu voel. Ik ben één en al gevoel nu, maar in plaats van het te veroordelen, maakt het mij zo gelukkig dat ik zo immens veel kan voelen. Het is gewoon "mij", en nu ben ik er zo dankbaar voor.Voor de healing was het voor mij zo moeilijk om zoveel te voelen, maar nu ben ik er zo dankbaar voor. Lieve Nele, dank je wel voor al het moois je al in mijn leven gebracht hebt. Ik ben er zeker van dat al hetgeen je bij mensen teweeg brengt, ruimschoots ook op jouw pad terugkomt. Dank je wel voor zoveel goeds! Kate

------

Zonder Nele zou ik vandaag niet staan waar ik nu ben: een stuk zelfzekerder en liefdevoller dan jaren geleden. Dank je wel! Veel liefs x Anne Lies

------


Verwelkomend van hart tot hart, een warm bad van zusterlijkheid waarin ik zachtjes kon landen.
Eeuwenoude kennis die vrij kwam, ik voelde het helemaal. Handen die helen, spelend in het Veld. Voelen ervaren ik her- INNERde mij, hier kom ik thuis. Dank je Nele voor de veilige bedding waarin ik mij kon openen. Het Nieuwe breekt door, Ik Leef in Verbinding, Veilig en Vertrouwd.                  Een Dankbaar Hart,Lies

------

" Een sessie met Nele, een ontmoeting met mezelf. Nele heeft de gave me te ontmoeten waar ik op dat moment ben. in een liefdevol veld van vrijheid, van weten dat het goed is. de energie stroomt, de mildheid bereikt mijn hart weer, telkens opnieuw. in de momenten waarin ik mezelf niet helemaal zie, mezelf veroordeel, maakt Nele mee ruimte voor vrij ademen, voor heling, voor plezier, voor Zijn. dankbaar."

Karolien

------

Dag Nele,
Momenteel ben ik je boek "Dit ben je echt" aan het lezen, een schitterend verrijkend leerrijk boek!Een boek om zeker en vast te bewaren en op tijd eens te herlezen!

Wens je nog een fijne dag!Christel

------

Lieve Nele,

Het is wonderlijk hoe goed ik me voel na 3 sessies "loslaten". De emotionele pijn (zowel oud als recent) is verdwenen en blijft kennelijk ook weg.
En langzamerhand durf ik weer in geluk te geloven. Op zo'n resultaat had ik niet durven hopen en nu is het ineens realiteit! Erg bedankt!
Jou en je werk heb ik ervaren als zeer integer.
De healing heeft me deugd gedaan, er komt -in mijn aanvoelen- een verschuiving op celniveau die gepaard gaat met een diepe rust in m'n lichaam - mijn aandacht en focus blijft ook volledig in mijn lichaam, waardoor er een betere balans is.
Dit ervaar ik als een thuiskomen - een ervaring van 'het leven is goed en het bestaansrecht dynamisch en vreugdevol.'
Het is tevens in mijn ervaring als een andere soort werkzame energie dan deze die ik bij andere systemen tot nu toe ken.
Dank. Ik bel je straks voor nog een afspraak.
Het geeft me ook vreugde te zien dat dit werk jouw dada is. Zou je het als een soort massage kunnen omschrijven zonder dat je het lichaam aanraakt?
Ook in het gesprek en feedback herken ik mezelf. E.
------

Lieve Nele,

Dank je, dank je... Ik voel ook dat jouw bewustzijn zo helder en zo krachtig is, vervuld met zoveel mededogen .... Hoewel heel wat materie die jij beheerst me niet bekend is, WEET Ik dat je inzichten heel juist en helder zijn. Je begrijpt de dynamiek van alles vanuit een hoger perspectief en vanuit meerdere dimensies.

Je kan het heel goed brengen en het is zuiver. Heel zuiver.

R.d.H.

------

Lieve Nele,
Het is wonderlijk hoe goed ik me voel na 3 sessies "loslaten". De emotionele pijn (zowel oud als recent) is verdwenen en blijft kennelijk ook weg.
En langzamerhand durf ik weer in geluk te geloven. Op zo'n resultaat had ik niet durven hopen en nu is het ineens realiteit! Erg bedankt!

Marja

------

Healing is voor mij een rustpunt wanneer de storm ten volle gaat loeien binnen mij.
Het is een veilige haven om thuis te komen bij mezelf, telkens opnieuw en meer en meer...
Het is een klankbord voor wat diep in mij aanwezig is en al heel lang wil gehoord worden.
Het is vinden van wat op dat moment moet gevonden worden.
Het is ademen, herademen, ademruimte geven.
Het is stoppen met vasthouden en toelaten al wat er is, al wat er geweest is en al wat er nog zal zijn...heel gewoon, heel licht, alsof het de doodnormaalste zaak is en plotseling beseffen, dàt het de doodnormaalste zaak is.

E.

------

Na een healing per telefoon:

Ik weet niet hoe je het doet, maar het is alsof alles weer op z'n plaats valt in mijn lijf, mijn hart en mijn wezen! Rust, stilte, storm die wegwaait. Ik voel mezelf weer. Oef, zucht, diepe ademhaling. Openheid in mijn borstkas.
Merci tovernimf!!!

A.

------

'Ik heb zo de indruk, met dat ik vanop voorhand de intentie had om 3 keer te komen na elkaar, dat het in bepaalde stadia is verlopen. De eerste maal was het vooral in mezelf gaan met het innerlijke kind, de tweede maal zijn de emoties weer naar boven gehaald en had ik het weer lastig erachter.
Nu, de 3de healing van vorige week heeft echter wel veel invloed gehad op mijn innerlijke houding. Ik sta plots veel sterker emotioneel, en kan zaken veel beter loslaten. Het is lang geleden dat ik me zo goed gevoeld heb. Ik heb het gevoel dat ik veel vrijer ben in mijn emoties sindsdien, er is meer 'ruimte', het heeft echt wel veel verschil gemaakt.'

A.

------

Tijdschrift PLACEBO/NOCEBO over frozen shoulder.Reconnective Healing en Reiki werken beter dan fysiotherapie bij frozen shoulder Frozen shoulder is de medische term voor een stijve schouder, een schouder met een beperkte beweeglijkheid. Het is een gevolg van een overdreven ontstekingsreactie in het gewrichtskapsel, waardoor het kapsel verdikt en verstijft. Dit doet niet alleen pijn, maar je kan je schouder ook steeds minder bewegen. Je kan bijvoorbeeld je arm niet meer omhoog heffen, vandaar de term 'frozen' - verstijfd, verlamd (letterlijk: bevroren). Een frozen shoulder kan het gevolg zijn van een schouderbreuk, een operatie of overbelasting van de schouder. Maar het kan ook ontstaan zonder dat men een oorzaak kan vinden. Het komt ook vaak voor bij mensen met diabetes of schildklierproblemen. De gangbare behandeling is het nemen van pijnstillers en ontstekingsremmers om de pijn te verzachten, waardoor je je schouder automatisch meer gaat bewegen.Er wordt ook fysiotherapie (kinesitherapie) aangeraden met fysische prikkels (warmte, koude, elektrische of ultrasone prikkels), aangepaste oefeningen en/of massage. In een recente studie vergeleek men het effect van fysiotherapie met het effect van twee energetische geneeswijzen: Reconnective Healing en Reiki. Bij beide geneeswijzen wordt het lichaam niet of slechts lichtjes aangeraakt.De deelnemers aan deze studie, patiënten met stijve schouders, kregen één van de volgende behandelingen: fysiotherapie, Reiki, Reconnective Healing, een nep-healing (placebo) of geen behandeling. De behandeling duurde tien minuten. Er werd gemeten hoeveel hoger de arm opgetild kon worden na tien minuten behandeling.Dit waren de resultaten:12° hoger na fysiotherapie20° hoger na Reiki26° hoger na Reconnective Healing0,6° hoger na de nep-healing3° hoger zonder behandelingDe pijn verminderde met11,5% na fysiotherapie10,1% na Reiki23,9% na Reconnective Healing15,4% na de nep-healing0% zonder behandelingReconnective Healing en Reiki werken dus beter dan fysiotherapie als het gaat om de beweeglijkheid. Wat betreft pijnstilling zijn fysiotherapie en Reiki evenwaardig, en Reconnective Healing duidelijk superieur. Het pijnstillende effect moet volgens de onderzoekers toegeschreven worden aan het placebo-effect, aangezien ook de nep-healing de pijn aanzienlijk verminderde.De grotere beweeglijkheid wordt echter niet door het placebo-effect veroorzaakt, want de beweeglijkheid verbeterde nauwelijks door de nep-healing. Linda Baldwin A, Fullmer K, Schwartz GE. Comparison of Physical Therapy with Energy Healing for Improving Range of Motion in Subjects with Restricted Shoulder Mobility. Evid Based Complement Alternat Med. 2013;2013:329731. Epub 2013 Nov 14.

------