PERSOONLIJKE RECONNECTIE

Persoonlijke Reconnectie.

Een persoonlijke reconnectie heeft de intentie om jouw persoonlijke pad van evolutie, jouw ontwikkelingsproces te versnellen. 

Tijdens een persoonlijke reconnectie worden de meridianen en acupunctuurlijnen van het lichaam opnieuw verbonden met de ley-lijnen van de aarde en het netwerk van energielijnen (axiatonale lijnen) van het universum. Via dit netwerk wordt je opnieuw gevoed met energie, licht en informatie vanuit jouw universele Bron.

Vanuit dit proces versnelt je persoonlijke evolutie en kunnen lichaamsfuncties zich herstellen. DNA strengen worden opnieuw geactiveerd.

In de loop der tijden werden wij van dit netwerk losgekoppeld.

Deze her-verbinding activeert nieuwe 'uitgaande' lijnen die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze heling en voor onze evolutie. (Bron: The keys of Enoch by Dr J.J. Hurtak)

Een persoonlijke reconnectie is een eenmalige beslissing maar werkt levenslang door op alle niveau's; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Iedere persoonlijke reconnectie is heel uniek en brengt wat voor jou passend is. Soms verwacht, soms totaal onverwacht. 

De wens om helemaal op jouw levenspad te landen is een inner call. Mijn persoonlijke ervaring staat beschreven in mijn boek 'Dit ben je écht!'.

Praktisch:

Een persoonlijke reconnectie doe je maar één keer. Het is een éénmalig gebeuren, bestaande uit twee sessies, gegeven in maximum drie dagen. Dit gebeurt op een massagetafel met je kleren aan. Zonder het lichaam rechtstreeks aan te raken worden meer dan honderd punten en lijnen energetisch gekalibreerd. Elke sessie duurt ong. 45 min.

Prijs: 333€ (wereldwijd)

Info of afspraak: 0477/424514 of info@nelecools.be

Disclaimer: alles wat ik, Nele Cools, doe staat in functie van bewustwording en persoonlijke groei en kan nooit een vervanging zijn van gelijk welke medische behandeling. Jij bent en blijft verantwoordelijk voor de zorg en verderzetting van elke medische behandeling. Elke vraag of advies betreffende ziektebeelden, diagnoses en/of gebruik van medicijnen dien je met je arts te bespreken.