Onze natuurlijke frequentie van samenwerken.

26-04-2019

Stel je voor dat je leven helemaal afgestemd is op de energie van 'samenwerken'. En dan bedoel ik niet enkel samenwerken tussen jou en de mensen rond je maar eerst en vooral binnen jouw eigen systeem van lichaam, denken, voelen en spirit .
Stel je voor dat je hoofd, je hart en je lichaam als een eenheid samenwerken. Jij en je hooggevoeligheid, jij en je ziekte, weg uit de dualiteit into de eenheid.

Stel je voor dat je hoofd, je hart en je lichaam als een eenheid samenwerken. Jij en je hooggevoeligheid, jij en je ziekte, weg uit de dualiteit into de eenheid.

Stel je voor dat de tijd die je besteedt aan werken, vrije tijd, relaties en kids moeiteloos in mekaar overvloeien en dus samenwerken...

Stel je voor dat je het leven mag ervaren als iets dat helemaal vóór jou gaat werken.

Hoe relax voelt dat niet?

Hoe doe je dat?

Het is eerst en vooral een weten, het bewustzijn dat onze natuur samen-werkend, zelf-regelend en zelf-helend IS.
Het punt is dat wij dat niet geleerd hebben of verkeerd geleerd hebben.
Onze maatschappelijke systemen zijn afgestemd op de theorie van Darwin waar de wet van de sterkste en fitste geldt. Dat maakt dat ons leven gericht is op 'overleven' wat ons angstig, competitief en confict gevoelig maakt.
Die overlevingsenergie nemen we mee in onze dagdagelijkse leefwereld, meestal onbewust en in die strijd voelen ons vaak ook nog alleen en eenzaam.
Maar weet, we zijn niet alleen. We worden gedragen door een heel universum en dat is geen zweverige praat...

Het is dus eerst een kwestie van een shift te maken in bewustzijn en af te stemmen.
Vanuit jouw intentie en verlangen jouw energie afstemmen op de trilling van 'samenwerken'. ( ipv op strijd, vechten of vluchten)

Praktisch:

Eén: Neem gedurende een hele week de volgende woorden mee in bewustzijn en maak er je mantra van:
'Ik ben dankbaar dat alles samenwerkt, mijn lichaam is zelfhelend, mijn leven zelfregelend... alles werkt samen vóór mij, ik ben dankbaar.'
Voel de resonantie in je lichaam. Neem het eventueel mee in meditatie.

Twee: Begin elk dag vanuit deze bewuste afstemming, hoe mooi of druk of zwaar die er ook uitziet.
In elke uitdagende situatie waar je dreigt in 'reactie of stress' te gaan binnen het gezin of je relatie, je werk, je gezondheid,... eerst even stil staan, ademen en bewust afstemmen op de frequentie van samenwerken en vanuit die energie handelen.
Wees wakker in het moment en observeer hoe dat zich voor jou ontvouwt.

Drie: Genieten van wat je ziet veranderen en geduldig en mild zijn voor jezelf waar je dat (nog) niet ervaart....