ONLINE WORKSHOP

Online Workshop

Drie stappen naar self-healing

Heel praktisch gerichte workshop met 3 afstem-meditaties waarin je leert:

Stap 1: Jouw basis energetische verbinding.
Bewust worden,verkennen en verbinden met jouw energetisch lichaam.

Stap 2: Dagelijks afstemmen/harmoniseren.
Vanuit de basisverbinding leren afstemmen en harmoniseren van de fysieke, mentaal, emotioneel en spirituele levels. Zie het maar als dagdagelijkse energetische hygiëne.
Door dit te oefenen neemt het afstemmen dagelijks amper 1 minuut in beslag.
Je leert eveneens vanuit deze verbinding jouw zijn te voeden met Licht (= Hogere informatie) vanuit de Bron.

Stap 3: Self-healing/Self-Manifesting.
- Self-healing: helen van een bepaald thema in je leven. Bv. meer eenheid in je relatie, meer werk, helderheid creëren, inzichten, innerlijke rust,...
- Self-manifesting: je leert je te verbinden in energie met 'wat dan ook', dwz iets materieels, een nieuwe vriendschap, job, relatie, of met jouw gidsen, helpers, maar evengoed ziektepatronen transformeren, pijn reduceren, je essentie ervaren en die essentie is vreugdevol, liefdevol, ...

De drie stappen staan in verbinding met de sleutels 1, 2, 3 en 39 en 40 uit mijn boek 'Dit ben je écht!'Verder komen in de ervaring van het moment vele andere leeraspecten en sleutels aan bod.
Je leert de subtielere energielagen in je lichaam verkennen, voelen en vertalen zodat je je échte zelf steeds beter leert kennen. Je maakt gemakkelijker keuzes die dicht bij jouw Zelf liggen.

Het maakt niet uit of je in een ontdekkende of gevorderde fase zit, iedereen zal in zijn uniciteit de nodige informatie ontvangen.

Prijs: 30 €

Deze online workshop kun je bestellen via mijn webwinkel