ONLINE WORKSHOP

Online Workshop

Drie stappen naar self-healing

Dezer praktisch gerichte workshop doe je helemaal op jouw eigen tempo. 

Ze bevat 3 afstem-meditaties waarin je leert:

Stap 1: Opnieuw bewust worden en/of herstel van jouw bronverbinding, jouw basis energetische verbinding.

Stap 2: Dagelijks afstemmen/harmoniseren.
Vanuit de basisverbinding leren afstemmen en harmoniseren van de fysieke, mentaal, emotioneel en spirituele levels. Zie het maar als dagdagelijkse energetische hygiëne.
Door dit te oefenen neemt het afstemmen dagelijks amper 1 minuut in beslag.
Je leert eveneens vanuit deze verbinding jouw zijn te voeden met Licht (= Hogere informatie) vanuit de Bron.

Stap 3: Self-healing/Self-Manifesting.
- Self-healing: helen van een bepaald thema in je leven. Bv. meer eenheid in je relatie, meer werk, helderheid creëren, inzichten, innerlijke rust,...
- Self-manifesting: je leert je te verbinden in energie met 'wat dan ook', dwz iets materieels, een nieuwe vriendschap, job, relatie, of met jouw gidsen, helpers, maar evengoed ziektepatronen transformeren, pijn reduceren, je essentie ervaren en die essentie is vreugdevol, liefdevol, ...

De drie stappen staan in verbinding met de sleutels 1, 2, 3 en 39 en 40 uit mijn boek 'Dit ben je écht!'. In de ervaring van het moment komen vele andere leeraspecten en sleutels aan bod.
Je leert de subtielere energielagen meer op mekaar af te stemmen. Zo krijg je steeds meer voeling met wie je écht bent. Je maakt gemakkelijker keuzes die bij jouw Zelf passen. Je voelt je dichter bij je zelf wat ook weer rust brengt.

Het maakt niet uit of je in een ontdekkende of gevorderde fase zit, iedereen zal in zijn uniciteit de nodige informatie ontvangen.

Prijs: 30 €

Deze online workshop kun je bestellen via mijn webwinkel